vickycms_apps_analytics

Apps

Analytics

Volledig geïntegreerd binnen het eigen CMS bezoekersaantallen, website statistieken, gebruikers-stromen en ROI op advertenties bekijken? Het is mogelijk met de Vicky CMS app Analytics!

Door Analytics volledig ondersteunde platforms:

  • Plausible
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager

Apps

Single Sign-On (SSO)

Gebruikt uw organisatie meerdere domeinen voor medewerkers of eindgebruikers? Met Single Sign-On van Vicky CMS loggen zij in met één combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord. Dat scheelt tijd, het onthouden van meerdere wachtwoorden en is super veilig!

vickycms_apps_sso
vickycms_apps_transfer

Apps

Transfer

Met de Vicky CMS app Transfer kunnen bestanden en berichten versleuteld worden verstuurd via een 100% veilig 'military grade' protocol.

Ook handig, genereer random wachtwoorden, maak eenmalig zichtbare berichten aan en stel vervaltermijnen voor berichten in!

Apps

Stock Images

De Vicky CMS app Stock Images zoekt volledig geïntegreerd binnen het eigen CMS naar rechtenvrije afbeeldingen in diverse beeldbanken. Sla gevonden afbeeldingen op en gebruik ze in de Vicky CMS afbeeldingenbibliotheek om verder te bewerken. Alles zonder het CMS te verlaten!

Door Stock Images volledig ondersteunde platforms:

vickycms_apps_stock_images
vickycms_apps_forms

Apps

Forms

Met de Vicky CMS app Forms ontwerp je binnen Vicky CMS volledig op maat gemaakte formulieren met contentrijke landingspagina's en automatische e-mailnotificaties voor meerdere gebruikers.

Forms is geschikt voor alle soorten formulieren, van korte inschrijfformulieren tot uitgebreide surveys.

Op de handige overzichtspagina's met zoek- en filterfuncties kunnen formulier inzendingen snel worden teruggevonden.

Apps

Catalogue

De Vicky CMS app Catalogue wordt gebruikt om producten weer te geven met afbeeldingen, filtering, zoekfunctie, productprijzen en detailpagina's.

Vicky CMS beschikt over integraties met diverse e-commerce platforms voor het ophalen van producten en afhandelen van het betaalproces.

Door Catalogue volledig ondersteunde platforms:

image_listing
person_snippet

Apps

Users

De Vicky CMS app Users voegt functionaliteit voor het veilig inloggen van eindgebruikers en het aanmaken van gebruikersomgevingen toe aan de website. Users is volledig naar wens in te richten met bijvoorbeeld gebruikersprofielen en maatwerk rechten en rollen voor gebruikers.