CMS

Inloggen

Via de eigen inlog-link van uw organisatie kan er met de combinatie van uw gebruikersnaam en wachtwoord worden ingelogd in het Vicky CMS.

Two-Factor Authentication (2FA)

Vicky CMS is beveiligd met Two-Factor Authentication, ook wel 2FA of 'tweestapsverificatie" genoemd. Door het gebruik van 2FA voegt Vicky een extra beveiligingslaag toe aan het CMS. Nadat voor het eerst is ingelogd in het CMS met de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord dient de Two-Factor Authentication te worden ingesteld. U heeft hiervoor een mobiel apparaat zoals een tablet of mobiele telefoon nodig welke als vertrouwd apparaat wordt ingesteld. Vicky raadt aan om hiervoor Google Authenticator of Twilio Authy te gebruiken.

Met een van deze twee apps scant u de QR code die op het scherm wordt weergegeven. De app genereert vervolgens telkens een nieuwe code die gebruikt kan worden om in te loggen in Vicky CMS samen met de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord.

Downloads

Google Authenticator (Android)

Google Authenticator (iOS)

Twilio Authy (Android)

Twilio Authy (iOS)