Vragen staat vrij!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stel hem gerust per mail!

Een CMS, wat is dat eigenlijk?

CMS is een afkorting voor Content Management System. Met een goed ingericht, overzichtelijk, veilig en up-to-date CMS als Vicky CMS kun je op een eenvoudige manier de content op je website beheren en aanpassen zonder technische kennis van een programmeertaal.

Kan ik zelf mijn website aanpassen?

Ja, hier is Vicky CMS bij uitstek voor geschikt! Vicky CMS gebruikt een zeer eenvoudige gebruikersomgeving waarmee teksten en afbeeldingen (maar ook bijvoorbeeld menu's en paginastructuren) snel en zonder technische kennis kunnen worden aangepast. Aanpassingen zijn direct zichtbaar op de website.

Welke technologie gebruikt Vicky CMS?

Vicky CMS is gebouwd met Wagtail, op basis van het Django framework. Wagtail wordt gebruikt door de groten der aarde op het gebied van de nieuwste technologie, waaronder Google, Nasa en Tesla.

Hoe zit het met de veiligheid voor gebruikers en de bescherming van onze data?

Vicky CMS biedt absolute topkwaliteit op het gebied van bescherming van data en eindgebruikers met slimme functionaliteit zoals tweestapsverificatie (2FA) voor toegang tot het CMS en SSL-certificaten (het slotje in de adresbalk). Vicky CMS gebruikt veilige hosting en opslag van gegevens binnen de EU door Amazon Web Services.

Er is weinig technische kennis binnen onze organisatie aanwezig. Kunnen we Vicky CMS gebruiken voor onze website?

Absoluut! Vicky CMS biedt een zeer eenvoudige en overzichtelijke Nederlandstalige omgeving. Om jullie goed op weg te helpen bieden we na het online gaan van jullie nieuwe website een persoonlijke video workshop aan waarin alle ins en outs worden uitgelegd. Uiteraard kun je daarna ook altijd bij ons terecht voor antwoord op alle vragen en advies, we helpen je graag!

Is het nu de bedoeling dat we onze nieuwe website zelf gaan bouwen met Vicky CMS?

Nee hoor, dat is niet nodig! Op basis van een design, eenvoudig of juist heel uitgebreid, en jullie eisen en wensen krijgen jullie de nieuwe website volledig functioneel opgeleverd. Nieuwe content toevoegen of content wijzigen kan uiteraard wel heel eenvoudig. Hulp nodig? Vicky CMS heeft een uitgebreide Nederlandstalige handleiding en tijdens de looptijd is support altijd inbegrepen. We staan voor je klaar!

Hoe komt onze nieuwe website er uit te zien?

Afhankelijk van jullie eisen, wensen en budget maken we een ontwerp op basis van een template of kiezen we juist voor volledig maatwerk design in samenwerking met onze UX designers en front-end ontwikkelaars. We hebben volledige vrijheid om de website te bouwen zoals jullie dat willen en zijn absoluut niet gelimiteerd in designkeuzes. Zijn jullie helemaal tevreden? Dan pas gaan we jullie nieuwe website binnen Vicky CMS bouwen.