Instellingen

Menu instellingen

Onze Menu instellingen kunnen de diverse instellingen voor de (dropdown) menu's en links in de header en footer van de website worden aangepast, herbruikbare knoppen worden aangemaakt en eventuele tekst in de footer van de website worden aangepast. Via de header en de footer tabs kunnen de beschikbare opties voor de header en footer menu's worden getoond.

Knoppen

Binnen Vicky CMS kunnen herbruikbare knoppen worden aangemaakt. Deze functionaliteit is vergelijkbaar met die werking van Snippets. Binnen Vicky kunnen de volgende knoppen worden aangemaakt:

• URL, om te linken naar een externe website.
  • Page, om te linken naar pagina's op de eigen website.
  • Document, om te linken naar eigen geĆ¼ploade documenten
  • Email, om een mail-to link aan te maken.
  • Telefoon, mobiele bezoekers van de website kunnen deze link gebruiken om te bellen naar dit telefoonnummer.
Instellingen