Paginatypes

Contact pagina

Introductie

De Contact Pagina wordt gebruikt om contactgegevens te tonen. De Contact Pagina mag onder een HomePage of een Content Pagina worden toegevoegd. In de paginastructuur van de website mogen er geen andere pagina's onder de Contact Pagina worden toegevoegd. Op de Content Pagina kunnen alle Contentblokken worden getoond.

Gebruik

Navigeer via het kopje "Pagina's" in de Sidebar van het CMS naar de gewenste bovenliggende pagina waaronder de Contact Pagina moet worden aangemaakt. Klik vervolgens op "voeg onderliggende pagina toe" in de bovenste werkbalk van de pagina. Kies vervolgens voor Contact Pagina. De Contact Pagina is nu op de gewenste plaats toegevoegd aan de paginastructuur van de website. Voeg Contentblokken toe aan de Contact Pagina om deze te vullen met content.

Instellingen en eigenschappen

De instellingen en eigenschappen van de Contact Pagina kunnen worden gewijzigd via de kopjes "eigenschappen" en "instellingen" tijdens het bewerken van de pagina. Zie Pagina Instellingen voor een uitgebreidere uitleg over de instellingen en eigenschappen van pagina's.