Paginatypes

Overzichtspagina's

Introductie

Binnen het CMS zijn er drie verschillende overzichtpagina's beschikbaar:

  • Vacature Overzichtspagina
  • Artikel Overzichtspagina
  • Support Overzichtspagina

De Overzichtspagina geeft alle onderliggende pagina's in een overzicht met filters en zoekfunctie weer. Onder een Overzichtspagina kunnen alleen bijbehorende paginatypes worden aangemaakt. Een Artikel kan alleen worden aangemaakt onder een Artikel Overzichtspagina en een Vacature kan alleen worden aangemaakt onder een Vacature Overzichtspagina. Een Support pagina kan alleen onder een Support Overzichtspagina worden toegevoegd.

Gebruik

Navigeer via het kopje "Pagina's" in de Sidebar van het CMS naar de gewenste bovenliggende pagina waaronder de Overzichtspagina moet worden aangemaakt. Klik vervolgens op "voeg onderliggende pagina toe" in de bovenste werkbalk van de pagina. Kies vervolgens voor Overzichtspagina. De Overzichtspagina is nu op de gewenste plaats toegevoegd aan de paginastructuur van de website. Voeg onderliggende pagina's van het bijbehorende paginatype toe onder de Overzichtspagina om deze te vullen met content.

De Overzichtspagina genereert automatisch een overzicht met filters en zoekfunctie om de onderliggende paginatypes weer te geven.

Instellingen en eigenschappen

De instellingen en eigenschappen van de Overzichtspagina kunnen worden gewijzigd via de kopjes "eigenschappen" en "instellingen" tijdens het bewerken van de pagina. Zie Pagina Instellingen voor een uitgebreidere uitleg over de instellingen en eigenschappen van pagina's.