Paginatypes

Content pagina

Introductie

De Content Pagina wordt gebruikt om algemene content te tonen en is geschikt voor het aanmaken van de meestgebruikte algemene pagina's zonder specifieke content. De Content Pagina mag onder alle paginatypes, met uitzondering van de Overzichtspagina's worden toegevoegd. Alle andere paginatypes kunnen onder de Content Pagina worden toegevoegd. Op de Content Pagina kunnen alle Contentblokken worden getoond.

Gebruik

Navigeer via het kopje "Pagina's" in de Sidebar van het CMS naar de gewenste bovenliggende pagina waaronder de Content Pagina moet worden aangemaakt. Klik vervolgens op "voeg onderliggende pagina toe" in de bovenste werkbalk van de pagina. Kies vervolgens voor Content Pagina. De Content Pagina is nu op de gewenste plaats toegevoegd aan de paginastructuur van de website. Voeg Contentblokken toe aan de Content Pagina om deze te vullen met content.

Instellingen en eigenschappen

De instellingen en eigenschappen van de Content Pagina kunnen worden gewijzigd via de kopjes "eigenschappen" en "instellingen" tijdens het bewerken van de pagina. Zie Pagina Instellingen voor een uitgebreidere uitleg over de instellingen en eigenschappen van pagina's.