Paginatypes

Text pagina

Introductie

De Text Pagina wordt gebruikt om enkel een of meerdere TextBlocks te tonen. De Text Pagina mag onder een HomePage, Content Pagina en een Text Pagina worden toegevoegd. In de paginastructuur van de website mag er een Text Pagina of een Content Pagina worden toegevoegd onder de Text Pagina.

Gebruik

Navigeer via het kopje "Pagina's" in de Sidebar van het CMS naar de gewenste bovenliggende pagina waaronder de Text Pagina moet worden aangemaakt. Klik vervolgens op "voeg onderliggende pagina toe" in de bovenste werkbalk van de pagina. Kies vervolgens voor Text Pagina. De Text Pagina is nu op de gewenste plaats toegevoegd aan de paginastructuur van de website. Voeg een of meerdere TextBlocks toe aan de Contact Pagina om deze te vullen met content.

Instellingen en eigenschappen

De instellingen en eigenschappen van de Text Pagina kunnen worden gewijzigd via de kopjes "eigenschappen" en "instellingen" tijdens het bewerken van de pagina. Zie Pagina Instellingen voor een uitgebreidere uitleg over de instellingen en eigenschappen van pagina's.