Paginatypes

Juridische pagina

Introductie

De Juridische Pagina wordt gebruikt om enkel een of meerdere TextBlocks te tonen. De Juridische Pagina wordt gebruikt om bijvoorbeeld algemene voorwaarden, reglementen of statuten te tonen. De Juridische Pagina mag onder een HomePage, Content Pagina en een Juridische Pagina worden toegevoegd. In de paginastructuur van de website mag er een Juridische Pagina of een Content Pagina worden toegevoegd onder de Juridische Pagina.

Gebruik

Navigeer via het kopje "Pagina's" in de Sidebar van het CMS naar de gewenste bovenliggende pagina waaronder de Juridische Pagina moet worden aangemaakt. Klik vervolgens op "voeg onderliggende pagina toe" in de bovenste werkbalk van de pagina. Kies vervolgens voor Juridische Pagina. De Text Pagina is nu op de gewenste plaats toegevoegd aan de paginastructuur van de website. Voeg een of meerdere TextBlocks toe aan de Juridische Pagina om deze te vullen met content.

Instellingen en eigenschappen

De instellingen en eigenschappen van de Juridische Pagina kunnen worden gewijzigd via de kopjes "eigenschappen" en "instellingen" tijdens het bewerken van de pagina. Zie Pagina Instellingen voor een uitgebreidere uitleg over de instellingen en eigenschappen van pagina's.